Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Jarac

Ljubav

Uživat ćete u izlascima i tražit ćete nekoga za ljubav. Nećete žuriti i na kraju biste mogli godinama čekati prije nego što povučete ozbiljan potez. Nema pritiska da pronađete ljubav jer će se to jedan dan jednostavno dogoditi. Izlazite s ljudima s kojima se dobro osjećate. Ako ste u vezi, ljubav će biti stabilna do svibnja kada može doći do potresa.

Venera vlada vašim područjem za upoznavanje i ove godine će kao i obično donijeti ljubav, ali sada je u pitanju druga energija koja će vas potaknuti da potražite nekoga. Retrogradno kretanje Venere će biti vrijeme za ponovno procjenjivanje ljubavnog života. Ako ste sami i upoznajte nekoga u ovom trenutku, pričekajte dok Venera ne krene naprijed. Ako ste u braku, ponovno se mogu pojaviti stari problemi. I ovo će proći. Suočite se sa svime i krenite naprijed.

Venera će ući u vašu zonu ljubavi od 1. travnja do 25. svibnja, što će ovaj period učiniti dobrim za ljubav i romantiku. Zaljubljivanje će u ovom razdoblju biti važna tema.

Od 21. travnja do 22. svibnja bit ćete sretni i željet ćete upoznati nove ljude. Bit ćete skloniji ići van i upijati energiju Sunca.

U svibnju Uran potiče romantiku i odjednom se možete naći u vezi. I to kada najmanje očekujete. Možda ćete nekoga vidjeti u novom svjetlu ili ćete početi izlaziti s nekim tko vam je bio prijatelj. Ova nova osoba također može biti netko koga u prošlosti nikada niste smatrali materijalom za brak. Od sada možete očekivati neočekivano.

Kada se pojave velike odluke, poput onih o zajedničkom životu ili braku, za vas to može biti uznemirujuće. Jednostavno se nikako nećete moći odlučiti što učiniti. Dilema je vaša, ne partnerova. Uzmite si vremena prije nego što donesete odluku. Mladi Mjeseca je odlično vrijeme za razvijanje odnosa i nove ljubavi. Vlada vašom partnerskom zonom i uvijek će utjecati na partnerstvo i brak.

Od 20. svibnja do 14. lipnja traje razdoblje ljubavi i zajedničkog života. Ovo je dobro vrijeme za vjenčanje ili početak zajedničkog života. Možda niste spremni za takvu promjenu ali će se ta pitanja vjerojatno otvoriti. Svake godine Venera prolazi kroz ovo područje vašeg života. Nećete se zaljubiti svake godine, ali ćete imati neko vrijeme za ljubav.

Sunce potiče zaljubljene parove od 21. lipnja do 22. srpnja. Ako ste u braku, vaš odnos će procvjetati u ovom trenutku. Bit će to vrijeme koje biste trebali provesti zajedno.

Prva Mjesečeva pomrčina 27. siječnja će biti vrijeme kada trebamo pustiti da se sve odvija svojim tokom. Ovo nije dan za promjene.

Druga mjesečeva pomrčina 13. srpnja događa se u vašem području odnosa i donosi nekoliko mračnih dana. Dajte si dovoljno vremena za velike promjene i nemojte donositi brzoplete odluke.

Venera je retrogradna od 5. listopada do 16. studenog i sada nije dobro vrijeme za ulazak u brak ili vezu. Dobro sagledajte odnose u kojima se nalazite. Možda je dobra odluka dopustiti da se ljubavi završi kako bi vaše srce moglo krenuti dalje.

Posao

Početkom godine možda neće osjećati osobitu stabilnost u području osobnog razvoja i razvoja karijere. Ne biste trebali ništa poduzimati, pogotovo ništa veliko. Samo pričekajte i sve će se stabilizirati. Shvatit ćete što trebate napraviti. To će vam omogućiti usmjeravanje energije u brzo postizanje željenih rezultata. A postoji još jedan vrlo važan aspekt - sada se ne možete kladiti u posao ni pod kojim okolnostima. Naravno, ovo se odnosi samo na Jarčeve koji još nemaju vlastitu tvrtku ali žele pokrenuti vlastiti posao. Znajte da vas Merkur definitivno neće moći zaštititi od utjecaja Tamnog Mjeseca, to jest, jednostavno možete izgubiti novac, a još važnije, motivaciju. Planirate sve što je potrebno samo realizaciju ostavite za kasnije.

Možete očekivati ​​povećane financijske troškove, ali to ne mora imati nikakav utjecaj na karijeru. Djelujte brzo i pravovremeno, rješavajte financijske probleme a na poslu nemojte brinuti. Na poslu morate raditi. Ako imate priliku, preuzmite na sebe više obaveza. Jarčevi koji imaju svoje poslovanje, ne bi trebali žuriti. Nemojte se pouzdati u ljude kojima ne vjerujete.

Financije

U prvim mjesecima ne možete ni razmišljati o financijskoj stabilnosti. Međutim, taj aspekt ne bi se trebao shvatiti u negativnom smislu. U stvarnosti ćete samo trebati vremena da se odlučite za ono što želite i vidite koje su vaše prilike. Ako odjednom odlučite ući u posao, situacija se možda neće odviti onako kako želite. Ostanite mirni, čak i ako vam se čini da se sve savršeno odvija. Ako provedete više vremena sa svojom obitelji, to će vam omogućiti da značajno poboljšate svoje financijsko stanje. Vjerojatno tada nećete pogriješiti.

Žene mogu očekivati ​​povećanje troškova. To može biti povezano s prinovom ili s nekim izvanrednim situacijama (ne brinite, ništa kritično). Djeca također mogu zahtijevati dodatne financijske izdatke. To bi moglo biti za školu ili fakultet. Ako odlučite biti okrutni i poručite djeci da se sama snađu, svijet će odgovoriti na vašu okrutnost sa snažnim i neočekivanim udarcem na vaš novčanik.

Planirajte odmor krajem godine. U jesen ćete biti financijski jači i imat ćete stabilnost koju želite. Trebate samo poslušati savjete zvijezda.

Zdravlje

Možete očekivati ​​eskalaciju kroničnih problema. Gastrointestinalni trakt, srce i zglobovi bit će izloženi riziku. Ako povremeno imate takve probleme, sada trebate osobito dobro paziti na sebe. Ipak, ne biste se trebali bojati. Zvijezde ne predviđaju značajne probleme. Veća je vjerojatnost da će imati ​​manje poteškoće. Ako imate priliku za preventivno liječenje neke bolesti kojoj ste skloni (čak i samo potencijalno), učinite to! U protivnom, oko sredine godine i kasnije nećete moći ići na godišnji odmor zbog svojih problema. I trebate odmor. Vaša emocionalna stabilnost bit će ključ za izbjegavanje zdravstvenih problema u budućnosti.

Obiteljski problemi bi mogli biti razlog za zdravstvene probleme. Upravo zbog toga ne smijete ništa prepustiti slučaju. Rješavajte probleme što je brže moguće i ne nemojte na agresiju reagirati agresijom jer bi to bilo stvarno loše. Prije svega, stvorite odgovarajuću atmosferu kod kuće. Drugo, idite na godišnji odmor. Najbolje bi bilo da odete negdje u planine.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije