Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Ljubav

Romantičnim životom Škorpiona vlada mistični planet Neptun. To pokazuje da očekujete ruže i čokoladu a planetarna kretanja moraju odgovarati iluziji ili ćete se brzo razbiti. Ako zateknete partnera u bakinim gaćicama i s neurednom kosom, to je za vas samo poziv na brzo hlađenje. Poštujte činjenicu da i partner ima pravo na loš dan.

Mars potiče vaš romantični život od 19. veljače do 21. ožujka. Donosi toplinu i energiju, budi uspavani libido. Temperatura će brzo rasti dok ljubavni život osjeća moćnu toplinu Marsa. Moglo bi doći do neplaniranih trudnoća i zato pripazite. Samci će imati dobre šanse za pronalazak ljubavi a ako ste u braku, ponovo će zaiskriti.

Mladi Mjesec 17. ožujka nalazi se u vašem području ljubavi i upućuje na početak novog ljubavnog odnosa ili oživljavanje stare romanse. Ako ste se previše opustili, ovaj Mladi Mjesec će vam dati priliku da stvari dovedete u red. Romantiku treba njegovati i ovo je vrijeme za zahvalnost partneru.

Neptun je još uvijek u vašoj romantičnoj zoni koja obično donosi neizmjernu ljubav. Možda imate iluziju o tome kako ljubav treba izgledati. Kada se prašina slegne, jasno ćete vidjeti kako stvari stoje. Prolazak Marsa kroz vašu ljubavnu zonu dat će vam priliku da uzmete ljubav koju želite. Ova vatrena energija će razjasniti zbunjenosti i jasno ćete vidjeti što je pred vama.

Kada stvari s partnerom postanu ozbiljne, bolje se upoznajte s njegovim životom. Ako vam se ne sviđa ono što vidite, prekinut ćete odnos. Prije razgovora o braku, učinit ćeš domaću zadaću i točno ćete znati s kime imate posla. Nema iznenađenja za Škorpione!

Venera prolazi kroz vašu zonu braka i predanosti od 1. do 25. travnja. Ova skladna energija je snažna poruka jer je Venera ovdje vrlo jaka. Ovo je odlično vrijeme za ulazak u brak. U ovom trenutku, to će vjerojatno biti veličanstven događaj koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Sunce je u vašoj zoni partnerstva od 21. travnja do 22. svibnja. Sada ćete shvatiti koliko ste sretni s partnerom. Uživat ćete ​​u vremenu koje provodite zajedno. Vaše srce će sada biti najvažnije i uživat ćete u posebnim trenucima s partnerom.

15. svibanj će biti dobar dan za vaše odnose. Ako ste sami, mogli biste odlučiti da to više ne želite biti. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, mogli biste oživjeti sve one stvari koje su vas zbližile na početku.

U svibnju će vaše bliske odnose prodrmati Urana koji ulazi u vašu zonu braka. Ako ste sami, možete se odlučiti za vjenčanje. Nažalost, ako ste već u braku, možete se razvesti. Pripremite se na iznenađenja koja vas čekaju sljedećih nekoliko godina.

Uran pokreće snažnu energiju slobode i ovo nije dobro vrijeme za posesivne odnose. Najbolji način za rješavanje ove zavrzlame je da se opustite i prestanete ograničavati partnera. Svatko od vas ima pravo na vrijeme za sebe i u tome nema ništa loše.

Tjedan dana prije i poslije 7. kolovoza vodite računa o odnosima jer mogu neočekivano krenuti nizbrdo. Možete se naći u novoj vezi i odjednom će se stvari događati suprotno od onoga što želite. Do 6. studenog se stvari malo smiruju. Shvatite ćete da su izazovi tu da vas testiraju.

Imat ćete mali predah od uzbuđenja. To može biti zbog toga što se jedan od partnera odlučio odmaknuti. Ovaj pomak nastavit će se kasnije dok se Uran ponovno pomiče naprijed 2019. godine.

Vaša romantična strana će biti potisnuta oko 18. lipnja i 25. studenoga kada će se Neptun zaustaviti. U ovom trenutku možete biti zadovoljni jer će se stvari usporiti. Budite manje zauzeti i uživajte u ugodnom ritmu života.

Kao i svi ostali znakovi, izbjegavajte vjenčanja kada je Venera retrogradna između 5. listopada i 16. studenog.

Posao

U prvim mjesecima mogli biste naići na niz iskušenja. To nije slučajno jer višestruke prilike mogu ometati ostvarenje stvarnog cilja kojem težite. Ako ste zaokupljeni poslom, budite vrlo pažljivi. Držite oči dobro otvorene i ne oslanjajte se na prečace. Ove godine ćete morati igrati u timu i morat ćete igrati vrlo vješto. To će vam omogućiti napredovanje. Surađivat ćete s ljudima kojima vjerujete i dijelit ćete pobjede. Ovo će biti odlično vrijeme za testiranje kolega i odnosa s njima. Mnoge stvari će izaći na površinu. Neke od njih su ugodne a neke će biti izrazito neugodne. Sve je u redu, važno je postići željene rezultate.

Sredina i druga polovica 2018. godine bit će puno mirnije vrijeme ako se usredotočite na posao. To znači da se osnove trebaju razvijati u prvoj polovici godine. Kasnije će biti teško posvetiti se temeljnim pitanjima. Ako vodite vlastiti posao, budite kreativni. Pričekajte pravi trenutak i uložite trud u postizanje realnog rezultata. Traže se specifična, brza i precizna rješenja. Na taj ćete način dobiti priliku za daljnji razvoj.

Financije

Već ćete tijekom prvih mjeseci vidjeti mnogo obećavajućih prilika. Na mnoge će načine te situacije biti rezultat vaših prethodnih uspjeha, odnosno stvari o kojima još uvijek nemate pojma. Nemojte žuriti jer vas kasnije čeka niz zanimljivih i velikih projekata. Izbjegnite nepotrebno i pretjerano trošenje.

Smanjite pretjerane nalete velikodušnosti. Drugim riječima, onemogućite pristup novčaniku. Ne samo sebi već i drugima. Izbjegnite posuđivanje novca. Ako trošite sredstva na odgovarajući način, uštedjet ćete ogromna sredstva koja ćete uložiti u kreativne ideje. Nemojte se fokusirati samo na jedan posao. Kreativnost mora ići ruku pod ruku s vašim prodajnim sposobnostima, a tada ćete moći postići odlične rezultate. Sredinom godine se možete naći u teškoj poziciji. Ako se to dogodi, možete biti sigurni da će vam voljeni pomoći. Nemojte zloupotrijebiti njihovo povjerenje.

Zdravlje

Škorpioni mrze odlaziti liječniku ali ove godine nećete imati drugog izbora. Nemojte se bojati, neće biti ništa strašno. Kronične bolesti mogu samo malo eskalirati. Čak i ako se možete nositi s grloboljom, kada se pojave potencijalno ozbiljni problemi sa zubima bilo bi bolje da ih ne liječite sami. Otiđite stomatologu jer u ovoj fazi problemi neće biti tako značajni. Mogu se brzo riješiti uz minimalnu nelagodu. Bavite se sobom i svojim emocijama jer će vas organizam izdati onda kada vam to najmanje treba.

Može očekivati ​​još jedno iznenađenje. Ako do sada niste prakticirali siguran seks, sreća stvarno neće biti na vašoj strani. Drugim riječima, nikada, ni pod kojim okolnostima ne možete zaboraviti poduzeti mjere zaštite, inače ćete si stvoriti nepotrebne probleme. Ove godine mnogi očekuju prinovu. Ne biste se trebali bojati problema, trudnoća će ići dobro, bez ikakvih komplikacija. Merkur ima jednostavan savjet za vas: nemojte biti kakvi inače jeste, budite bolji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije