Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav

Od 20. svibnja do 14. lipnja Venera će donijeti atraktivnu energiju. Ovo je vrijeme da se upoznate s novom ljubavlju ili obnovite staru. Izaberite dobre ljude. Ovo je vrijeme za vjeru u ljubav. Otvorite srce i pustite da vam ljubav dođe.

Od 21. lipnja je dobro vrijeme za izlazak s nekim posebnim. Upoznajte se s nekim i odvažite se učiniti prvi korak.

Pomrčina Sunca 13. srpnja donosi novi početak ili novu ljubav. Ta će planetarna energija pružiti šansu za kratki susret s osobom koja može ili ne mora biti ono što tražite.

Od 24. kolovoza ćete fokus usmjeriti na brak. Ako niste zainteresirani za brak, opuštajte se i provedite vrijeme sa ljubavlju svog života.

Lijepa Venera donosi sretna vremena od 11. do 25. srpnja. Od 26. srpnja do 7. kolovoza veze mogu postati napete. Nije ništa strašno i brzo će proći. Energija dolazi u ciklusima i na kraju će se stvari poboljšati.

Mladi Mjesec u Djevici 9. rujna nudi početak za nešto čudesno. Dajte partneru poštovanje i vrijeme koje zaslužuje.

Od 7. do 23. rujna je najbolje vrijeme za razgovor o odnosu i planiranje budućnosti. Udovoljit ćete partnerovim mislima i željama. Moglo bi se dogoditi da odlučite ozakoniti vezu ili postati par.

Pripazite na svoje riječi jer imaju moć povrijediti partnera. Svaka ljubav prolazi kroz različite faze. Obratite pozornost na partnera. Ako ste sami, izbjegavajte izlaske na slijepo.

Pripazite na tri razdoblja retrogradnog Merkura: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza, i od 17. studenog do 6. prosinca. Pažljivo koristite riječi kako biste izrazili svoju ljubav. Budite u kontaktu sa svojim partnerom nekoliko puta dnevno.

Posao

Ova godina je iznimno obećavajuća. Prije svega, uočit ćete nove mogućnosti. Ovo je važno jer ste već dugo zaglavljeni na jednom mjestu i ne vidite kako naprijed. Možete pronaći kreativno ispunjenje a to je izvrsna prilika za novi poslovni smjer. Tu postoji i nekoliko opasnosti. Morate biti vrlo pažljivi s rođacima jer bi u određenom trenutku mogli ugroziti vašu karijeru. Naravno, ovo neće biti netko kome inače vjerujete. Nemojte se bojati velikih troškova. Ako ih smatrate nužnim, morate upravo to i učiniti. Sumnja će vas učiniti slabijima i ranjivijima.

Mnoge Ribe će poželjeti ozbiljnu vezu i odjednom će osjetiti čežnju za obitelji. Godina će biti posebno dobra za ovo. Ali, kako bi odluka o obitelji utjecala na vaš profesionalni razvoj? Na najizravniji način! Povećat će se kapacitet za rad. Djelomično zato što morate zaraditi više a djelomično jer ćete ostati dobro raspoloženi. Ono što će se u početku činiti kao posao sa strane s vremenom može postati hobi, a kasnije i posao kojim ćete zarađivati za život. Stoga se ne biste trebali bojati mogućnosti. Pokušajte sve što možete pokušati jer ovo je vaš život i jedini određujete njegov smjer.

Financije

Vaši kreativni planovi će sigurno postati stvarnost. Ako ne vodite vlastiti posao, imat ćete odlične odnose s menadžmentom i možete očekivati ​​koristi od toga. Oni koji imaju vlastiti posao mogu postaviti ljestvicu što je više moguće, ali moraju se postupno kretati prema svojim ciljevima. Naravno, takva strategija je upravo ono čemu ste skloni. Budite pažljivi jer biste mogli završiti u nekom riskantnom pothvatu. Pokušajte što prije i bezbolnije izaći iz te zavrzlame.

Zanimljivo je da će se Ribe iznenada (ili ne tako iznenada) odlučiti osnovati obitelj što će imati najizravniji utjecaj na njihove novčanike. Najvažnije je da će promjene biti pozitivne pa se ni u kojem slučaju ne biste trebali bojati svojih osjećaja. Oni u braku će se morati truditi i zajedno raditi na poboljšanju budžeta. Vjerojatno ćete doći do zaključka da supružnici trebaju biti jednaki, a njihov doprinos obitelji mora biti uravnotežen.

Zdravlje

Početkom godine mnoge Ribe mogu patiti od glavobolje. U svim fazama života Ribe se odlikuju povećanom razinom altruizma i čovječnosti. To bi sada moglo postati problem jer težnjom da činite ono što je najbolje za druge, lako možete učiniti ono što je najgore za vas. Propustit ćete nešto važno, neku vrstu signala koji će zapravo biti znak ozbiljnog unutarnjeg problema. Upravo zbog toga biste sebi trebali dati više slobode. Na kraju dana, to će vam omogućiti i značajno poboljšanje sposobnosti za rad.

Posebna napomena se odnosi na svakodnevni odmor. Prije spavanja ne zaboravite isključiti računalo i druge uređaje. Zvukovi često mogu uzrokovati stres i, iako ih ne slušamo, imaju značajan učinak na nas. Ne dopuštaju da se mozak dobro opusti tijekom spavanja. Ove godine biste mogli naići na probleme s prekomjernom težinom. Kontrolirate svoje želje i tada ćete moći izbjeći cijeli popis potencijalnih problema. Moguća je pojava alergija, iako vaš znak nije sklon takvim problemima. Da biste to izbjegli, trudite se pravovremeno uzimati vitamine.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije