Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Lav

Ljubav

Mars ulazi u vašu romantičnu zonu od 22. siječnja do 18. ožujka, a to će izazvati interes udvarača. Ako ste sami, iskoristite priliku i pozovite nekoga van. Mars daje odvažnu energiju i može vam pomoći osvojiti ljubav koju želite. Ako ste u braku, ponovno ćete oživiti uspavanu strast.

Sunce je u vašoj ljubavnoj zoni kasnije u godini, od 23. do 22. prosinca, a to će zagrijati vaš osjećaj za romantiku. Ovo će biti vrijeme za iskrenost i realno sagledavanje partnera. Iluzije će biti razbijene i partner će pokazati svoje prave boje.

Mladi Mjesec u vašoj romantičnoj zoni 7. prosinca donosi novu ljubav. Dopustite da se ovaj odnos razvije. Ljubav živi vlastitim tempom i ne možete ju prisiljavati da postane nešto za što još nije spremna.

Kada je riječ o ozbiljnim partnerstvima, stvari se mijenjaju. Sada je vrijeme za biranje. Stvarno trebate osobu koja je malo čudna i može izaći na kraj s vama. Ponosite se svojim izborom partnera. Uran je planet koji upravlja bračnom zonom i može dovesti do pravog vatrometa.

Sunce ulazi u vašu partnersku zonu od 21. siječnja do 19. veljače i ovo je dobar period za brak ili ozbiljan odnos. Morate se usredotočiti na partnera, a ne on na vas. Lavu to možda nije lako, ali poniznost je dobra stvar. Davanje drugima je bolje od primanja i sada ćete to napokon shvatiti.

Snažna mjesečeva pomrčina 31. siječnja pokazuje kada ćete izazvati partnera i opirati se njegovim željama i zahtjevima. Ako ste s partnerom koji je jako ovisan o vama, sada ćete to prekinuti jer ne možete biti odgovorni za nečiju sreću. S druge strane, ako ste vi taj zahtjevni partner, pravo je vrijeme da shvatite kako nitko nije savršen. A to znači, ni vi.

Mars donosi puno energije od 16. svibnja do sredine kolovoza i ponovno ćete se osjećati mladima. Uživajte u intimnoj energiji i potrudite se oko partnera. Izaberite aktivnosti na otvorenom.

Od 12. rujna do 15. studenog život će se ponovno zagrijati jer Mars potiče vašu partnersku zonu i ovaj put možete uživati ​​s partnerom. Ako ste sami, idite i pronađite ljubav. Samo trebate znati što želite!

Izbjegavajte planiranje vjenčanja ili prekid Venerinog retrogradnog hoda od 5. do 16. studenog. Sada ne možete donositi dobre odluke. Ako želite čisti početak ili prekid, pričekajte do 16. studenog prije donošenja odluke.

Kada Uran 7. kolovoza krene naprijed, potrebno vam je strpljenje jer postoji nekoliko dugih tjedana koji mogu signalizirati usporavanje osjećaja. Ovo je vrijeme za nastavak drugih aktivnosti koje radite sami i bez partnera.

Mnogo zajedničkih godina može biti iscrpljujuće pa će vam vrijeme koje ćete provesti odvojeni dobro doći. To je samo ciklus života koji na kraju može dobro funkcionirati. Zaslužili ste biti s nekim tko vas obožava. Ako vas partner ne čini sretnima, možda je vrijeme da ga pustite.

Posao

Možete računati na značajan napredak iako ćete morati naporno raditi. Tijekom prvih nekoliko mjeseci ćete vjerojatno imati sreće i odmah ćete preskočiti nekoliko stepenica. Ako se to ne dogodi, ne biste trebali biti razočarani. Naprotiv - morate ozbiljno shvatiti sebe i svoje ciljeve. Sada ćete imati veću sposobnost za rad a kolege će biti previše zaokupljene borbama s preprekama. Nećete imati od koga tražiti savjete ali ovo je bonus. Mišljenja vanjskih suradnika mogu stvoriti pomutnju. Ako želite krenuti naprijed, oslonite se na sebe i mobilizirajte svoje resurse.

Kao i mnogi drugi znakovi, morate ćete pravilno i dosljedno pratiti svoje troškove. Ne u smislu da se trebate ograničiti ili spasiti. Vjerojatnije je upravo suprotno. Bit će potrebno ulagati u poslovanje i projekte. Morat ćete dobro razmisliti jer biste mogli naići na dug popis problema koji će se javiti zbog nepažnje. U cjelini, napredak na poslu će biti siguran i stabilan. Niste od onih koji su zadovoljni onime što imaju. U tom smislu, morat ćete pokazati svoju jaku stranu. To znači da će u određenom trenutku biti potrebno pokazati zube. Nećete imati poteškoća s ovim ali važno je shvatiti kada je to stvarno potrebno. Kada to shvatite, čekaju vas nova dostignuća i novi horizonti.

Financije

Bit ćete jedan od mnogih znakova kojima će biti jako bitno potrošiti novac. Već će vas početkom godine maziti sreća. Ili ćete dobiti na lutriji, ili ćete dobiti prestižan posao. U skladu s položajem Merkura, ne biste trebali staviti previše novca u vlastite ruke, inače će rizik od nezgode ili drugih problema koji ovise o vanjskim (nepredvidljivim) čimbenicima značajno rasti. Možete uplatiti novac u banku, početi graditi vlastitu kuću ili potrošiti sve na stvarno potrebne stvari. Važno je ne provesti previše vremena na jednom mjestu. Nemojte obratiti pažnju na svoje vlastito emocionalno stanje. Sada možete biti stalno nezadovoljni vlastitom pozicijom i postignućima na području financija.

Čak i ako vam je stalno nezadovoljstvo prirodno stanje, pravi problem je nedostatak stvarnog napretka. Ako želite rezultate, morat ćete se dokazati. To se posebno odnosi na žene jer će im karijera sada biti na prvom mjestu. Barem se neko vrijeme osjećajte kao prava poslovna dama kojoj je karijera sve. To će vam omogućiti značajno poboljšanje financijskog stanja ali s posebnim žrtvama. Osim toga, ovo će razdoblje biti kratko. Zvijezde su sigurne da ćete odmah shvatiti kada trebate početi djelovati i kada trebate smanjiti napore. Muški Lavovi će određeno vrijeme morati urlati, baš kao i lav, kako bi pokazali tko je glavni. Naravno, to će biti potrebno samo u određenom trenutku. U pravo vrijeme, možete očekivati ​​financijski uspjeh. Ako pogriješite ... Zapravo, bolje je da ne pogriješite.

Zdravlje

Definitivno ne biste trebali previše raditi jer će to dovesti do problema sa zdravljem. Iako će ovo razdoblje biti prilično stabilno, u opasnosti će biti vaše srce. Trebali biste manje brinuti, dobro se odmoriti i ne zaboraviti da posao nije jedina stvar u vašem životu. Ove godine odmor se može podijeliti na dva dijela, a možete ga provesti na tradicionalnim mjestima (za većinu to će biti obala), te u lječilištu ili odmaralištu u planinskom području. Sada je vrlo važno stabilizirati stanje i ne dopustiti stvaranje novih problema, što može biti posljedica izbjegavanja odmora.

Čuvajte živce jer će problemi s njima imati negativan učinak na cijelo tijelo. Sada ne biste trebali poticati sukobe, a ni pod kojim okolnostima ne biste trebali postati agresor. Ako je situacija već postala ružna, obranite se ali nemojte nikoga izazivati. Veliki dio negativnih situacija koje mogu pogoršati vaše zdravlje je povezano s poslom. Osim toga, trebate obratiti pozornost na vrijeme provedeno kod kuće. Ništa se ozbiljno neće dogoditi ali zvijezde vas savjetuju da promijenite nešto. Potrebne su vam promjene, čak i beznačajne jer bi mogle pokrenuti lančanu reakciju koja će dovesti do potpune promjene pogleda na život.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije