Slaganje horoskopskih znakova - Blizanci i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Blizanci i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Blizanci i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 24.01.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Blizanci i Ovan

Kada se Ovan i Blizanci zaljube, dolazi do povezivanja na fizičkoj i intelektualnoj razini. Ova dva znaka ostaju optimistični, čak i u većini teških situacija. Obično imaju odličnu komunikaciju i duboko razumijevanje. Ovan je nezavisan, a pionirski duh je atraktivan Blizancima, koji također cijene neovisnost. Ako Blizanac osjeća da ga Ovan previše kontrolira ili ako Ovan preozbiljno shvaća Blizančevu koketnu prirodu, argumenti mogu odrediti ton odnosa. Oni stvaraju dobru ravnotežu: Ovan želi doživjeti stvari, a Blizanci žele o njima raspravljati. Zajedno mogu napraviti sve vrste novih otkrića koja bi možda propustili sami.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Oba znaka imaju pregršt energije i zajedničkih ciljeva. Blizanac je mislilac i govornik, cijeni intelektualnu stimulaciju i slobodu, i voli sagledati sve strane stvari. Ovan voli nove projekte i biti vođa, a Blizanci će svakako uzeti vrijeme da saznaju zašto je Ovan odabrao baš taj projekt. Iako Blizanci mogu biti neodlučni, Ovan je jednostavan i odlučan, a ova kombinacija je odlična ukoliko Ovan Blizancima dopusti intelektualni prostor.

Provjerite kako zavesti Blizance!

Ovnom vlada planet Mars, a Blizancima Merkur. Ovi planeti predstavljaju strast i komunikacije. Zbog različitih pristupa, Ovan i Blizanci odlično surađuju. Grozničave rasprava će začiniti vezu ili će ju uništiti. Ovan mora shvatiti da Blizanci vole dobru, argumentiranu raspravu, ne kao priliku da ga uvrijede, već kao dobru mentalnu vježbu.

Ovan je vatreni, a Blizanci su zračni znak. Zrak raspiruje vatru do veličine požara, stoga je ova kombinacija odlična. Blizanci također pomažu da Ovnovi ostvare svoj puni potencijal i definitivno imaju energije kako bi išli ukorak s Ovnovim brzim tempom i idejama. Kombinacija strasti i intelekta čini sve mogućim za ovo dvoje. Oba znaka imaju mnogo interesa, a najbolji dio je, da na kraju dugog i aktivnog dana, Ovan može doći kući i ispričati Blizancima sve o tome.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan je kardinalni znak, a Blizanci su promjenjivi. Ovan, naravno, inicira nove planove, putovanja, sportove, a Blizanci su uvijek za to dok god ih se ni na što ne prisiljava. Još jedna svijetla točka ovog odnosa je niska razina natjecanja. Ovan voli slavu, a Blizanci su savršeno sretni u pozadini vukući konce. Oba znaka su bolja u započinjanju stvari, a ne u prekidima, tako da ako jednom od partnera postane dosadno, drugi mu neće zamjeriti odlazak.

Koji je najbolji aspekt ove veze? Njihova sposobnost da rade zajedno kao jedna cjelina. Zajedno mogu naučiti mnogo više nego sami.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije