Kako zavesti Blizance?

Kako zavesti Blizance?

Kako zavesti Blizance?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.05.2011.
  • Broj pregleda: 125.994
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Blizanci su toliko lukavi, tako vraški divni, a vi mislite da ih poznate? To bi mogao biti pogrešan stav. Blizanci su najnepredvidljiviji od svih znakova Zodijaka. U stvari, jedina stvar na koju možete računati s Blizancima je, da zapravo s njima ne može računati ni na što. Pokušat ćemo zajedno naučiti trikove kojima se služe i njihove najdublje, najmračnije tajne.

Nitko ne može ispričati priču kao Blizanci. Naravno, svaka priča je malo bolja kad je malo promijenjena, pretjerana, ukrašena. Zapravo, priča može biti puna laskanja. Ali to je u redu. To je ono što se očekuje od Blizanaca. To je dio njihovog šarma.

Blizanci lako šarmiraju osobe suprotnog spola. Ali također će koketirati sa svima koje sretnu - s prijateljima, djecom ili starijim osobama. Njima je to zabavno, jer, takva je njihova priroda. U stvari, Blizanci će uvijek imati horde obožavatelja u bilo kojem trenutku. Blizanci trebaju obožavanje. Znaju da su seksi i uvijek su spremni iskoristiti ono što imaju kako bi si pomogli u svakoj situaciji.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Blizancima lako postaje dosadno. Mijenjaju svoje misli i očekuju od vas da ih stalno pratite. Mogu biti nerealni i često nesvjesno sabotiraju osobne odnose. Lako gube koncentraciju kada se razgovor ne vrti oko nečega što ih interesira.

Trebate biti svjesni da Blizanci mogu otkriti pomalo nasilnu prirodu, ako se osjećaju izdanima. Možete očekivati poklapanje slušalice ako se ljute na vas. Osim toga, mogu igrati malu verbalnu igru s vama prije nego što zauvijek završe s vama. No, ne brinite. Blizanci opraštaju i zaboravljaju brže nego bilo koji drugi znak.

Nemojte se pokušati izmiriti s brzopletim Blizancima kad su ljuti. Dajte im nešto prostora za disanje i vremena za razmišljanje. Oni će se vratiti k vama s isprikom, ako su u krivu, prije kraja dana.

Nedostaci na stranu, Blizanci su je jedan od najdarežljivijih znakova. Oni daju odlične savjete i znaju točno što trebaju reći da vas oraspolože. Stvarno, Blizanci su veliki prijatelji i daju svaki djelić svoje duše u ljubavnu vezu. Zapravo, ponekad daju previše sebe. Samouvjereni su i stavit će sve karte na stol, možda malo prerano. Ali, to ne smeta nikome tko je zainteresiran za Blizance. Većina pripadnika suprotnog spola osjeća se sretnim u njihovoj blizini. Oni su zabavni, uzbudljivi i lijepi. Istina, mogu biti čak i nestabilni s vremena na vrijeme. Ali jedna stvar je sigurna: nikome nikada nije bilo dosadno s neobičnim Blizancima.

Pa kako je moguće predvidjeti što će sljedeće učiniti Blizanci, kada to oni ni sami ne znaju? To nije lako. Jedan trenutak se čini da im se sviđate, a sljedeći trenutak vas ignoriraju. Što trebate učiniti? Pa, za početak, ne zaboravite da Blizanci kao i Ovan vole izazove. Ovan je, međutim, više zainteresiran za potjeru, dok su Blizanci znatiželjni kada se radi o mogućnostima. Blizanci vole ostaviti otvoreno nekoliko mogućnosti. Hoću ili neću, pitanje je koje unosi dramatiku u njihov život.

Kako zadobiti njihovu pažnju? U početku, ne koketirate previše. Flert ukazuje na to da ste zainteresirani. On misli da vas je već osvojio. Pokažite mu da možete razgovarati s drugima. Ako vas želi, pronaći će vas i započeti igru.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Govoreći o podvojenosti, to se zapravo kod Blizanaca odnosi na sve razine. Nije ih lako shvatiti. Baš kad osjećate da ste kliknuli, oni će povući. Mogu se, s vremena na vrijeme, činiti malo opsesivni, ali oni nisu kao Bik, Rak ili Škorpion. Za njih, to je sve dio igre ljubavi. S njima definitivno nije lako. No, kao ljubavnici, Blizanci ne poznaju granice. Ne mogu dugo vremena biti bez ljubavi. Oni ne vole ostati sami.

Što se tiče posla, Blizanci, u stvari, stvarno ne vole raditi. Čine to za svoj osjećaj dostojanstva ili za novac i prestiž, ali rijetko zapravo uživaju u poslu . Za Blizance, rad je sredstvo za postizanje cilja. Mnogi Blizanci ne bi imali ništa protiv da prestanu raditi i da ih netko uzdržava. Naravno, za čas bi im postalo dosadno.

Blizanci su praktički hodajući seks. Muškarac ili žena, Blizanci imaju seksipila koji bi mogao osvojiti cijeli svijet. U stvari, ako želite ostaviti dobar dojam u svakoj situaciji, povedite Blizance sa sobom. Oni će znati točno što treba reći i kako to reći. Mogu se složiti s gotovo svima. Ako ne, verbalne trzavice ili malo sarkazma mogu biti način koketiranja.

Većina Blizanaca se vjenča kasnije u životu. Tvrde da se žele smiriti i podići obitelj, ali stalno nalaze ovo ili ono što nije u redu s njihovim potencijalnim partnerima. Ili još bolje, imaju dugoročne odnose s ljudima za koje znaju da nisu za njih. Više su zabrinuti o tome što će donijeti sutra od onoga što će se dogoditi za petnaest godina u budućnosti.

Blizanci teže za zaljubljivanjem u osobu koja će ih nasmijati. Vrlo su duhoviti i isto žele od potencijalnog partnera. Sjetite se da su oni zračni znak, pa ih je najbolje osvajati intelektom. Vole smione i uzbudljive partnere.

Blizanci vole modernu i seksi odjeću koja ide uz njihov karakter. Oni nisu osobito konzervativni. Jako se trude kada je njihov izgled u pitanju. Komplimenti se kod njih jako isplate. U stvari, dobit ćete dodatne bodove ako primijetite novu košulju, odijelo ili haljinu.

Blizanci vole pokazivati svog partnera. Ako vas Blizanci upoznaju sa svojim prijateljima, znajte da vas stvarno vole. Ljubav je uvijek važna Blizancima. Brzo se zaljubljuju, to je istina, ali da li je to prava ljubav, samo će vrijeme pokazati.

Kada je u pitanju novac, Blizanci više novca troše na svoje partnere nego na sebe. Obično su velikodušni i ne očekuju ​​ništa za to (osim stalne odanosti i vjernosti!). Blizanci trebaju partnera na kojeg mogu računati.

Kada je u pitanju igranje igara, Blizanci su izmislili sva pravila. Manje napredni Blizanci će biti malo posesivni i manipulativni. Ali na kraju, uvijek će dobiti ono što žele. Čuvajte se, ipak, nametljivih Blizanaca. Ovaj tip može biti pomalo nasilan. Napredniji Blizanci, s druge strane, će imati dosta karakteristika zemljanih znakova. Bit će zanimljivi, pošteni, uravnoteženi, predivni ljubavnici i partneri.

Pročitajte kako se slažu Blizanci i ostali znakovi!

Blizanci su definitivno u stanju odvojiti seks, ljubav, flertove i stvarne odnose. Također su vrlo seksualni, ali ne i veoma senzualni (kao što su Škorpion i Bik). Zapravo, Blizanci su čudni i zanimljivi u spavaćoj sobi. Ništa nije izvan granica ili tabu. Blizanci također vole biti zavedeni. Vole seksi osmijehe i duboke, tamne kontakte očima. Blizanci su stručnjaci za zavođenja i očekuju da i vi budete takvi.

Blizanci, u cjelini, ne znaju što žele. Ako pogledate popis njihovih prošlih veza, možda ćete imati problema s pronalaženjem određenog uzoraka osvajanja. Umjesto toga, njihove bivše ljubavi imaju samo jednu zajedničku stvar: one su potpuno različite.

Blizancima morate zavesti um. Poslužite im neko dobro vino, potaknite neki zanimljiv razgovor i pokažite da razumijete ljude oko vas. To će dovoljno impresionirati Blizance. Ne možete učiniti puno po pitanju odvlačenja Blizanaca u krevet. Oni su odlučili i prije večere hoće li vas odvesti u krevet, ili ne. Iako su Blizanci su seksualni, ali su također i vrlo logični.

U spavaćoj sobi Blizanci su odvažni i lukavi. Odlično se ljube i vole to raditi. Morat ćete biti prilično inventivni u krevetu ako želite zadržati njihov interes. Blizanci mogu biti malo seksualno sebični. Možete voditi Blizance riječima da razumiju ono što želite. Blizanci će reagirati na svaki vaš mig. Puno kontakta očima u krevetu pomaže da se usredotoče na vas i vaš užitak.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije