Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi
  • Objavljeno: Petak, 21.01.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Bik i Ovan

Kada se Bik i Ovan zaljube, partnerstvo je prirodno jedinstvo ljubavi, koju zastupa Bik, i strasti, koju zastupa Ovan. Ovaj odnos je stvar ravnoteže. Ovan želi sve brzo, dok Bik voli ići puno sporije. To može stvoriti problem jer Bik voli da mu se udvara i da ga se polako zavodi, a to su dva pojma koja su u osnovi potpuno strana jednostavnom, drskom Ovnu. Ovo partnerstvo može biti velika prilika za učenje. Bik može pomoći Ovnu da obuzda lude i nepraktične impulse, a Ovan može pomoći Biku da postane spontan i avanturist.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bik je senzualan, strpljiv i nježan. Ovna privlače te kvalitete, vidi Bika kao uporište, potpuno stabilnog i odanog zauvijek. Bik vidi da Ovan uvijek želi više, znajući kada i kako zgrabiti životne prilike. Ovi znakovi su dobra ravnoteža jedno drugom. Ovan može ponekad igrati igre s Bikom, trgnuti ga iz lijenosti i natjerati na neke brze odluke, a Bik ga obično može uvjeriti da malo uspori. Ovan donosi uzbuđenje, a Bik donosi sigurnost i romantiku. Kada Ovan želi instant zadovoljenje, Bik može pokazati koliko sporiji pokreti mogu biti seksi i senzualni.

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Bikom vlada planet Venera (ljubav). Venera i Mars se dobro slažu, oni predstavljaju dvije strane istog novčića.

Provjerite kako zavesti Bika!

Ovan je znak vatre, a Bik je zemljani znak. Ovan želi preuzeti odgovornost za vlastitu sudbinu, a Bik mora biti siguran u stabilnost. Ponekad Bik može biti posesivan, što nezavisni Ovan neće tolerirati. Ako ga Ovan može uvjeriti da je njihov odnos jak, Bik može biti fleksibilan i tolerantan.

Ovan kardinalni znak, a Bik fiksni. U ovom odnosu, neće biti po Ovnovom ma koliko se trudio, tako da je puno bolja ideja da ni ne pokušava. Bik je fiksni znak i neće popustiti, stoga je Ovnu puno bolje da isproba razne finese i šarm, jer Bik nikada ne gubi u raspravi. Oba znake žele biti lideri u vezi, tako da je kompromis jako, jako bitan.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt ove veze? Strastvena priroda partnerstva. Ovo je izvrstan balans energija. Njihove kontrastne osobnosti i sposobnost da uče jedno od drugog čini odnos zadovoljavajućim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije