Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi
  • Objavljeno: Petak, 21.01.2011.
  • Broj pregleda: 78.859
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Bik i Ovan

Kada se Bik i Ovan zaljube, partnerstvo je prirodno jedinstvo ljubavi, koju zastupa Bik, i strasti, koju zastupa Ovan. Ovaj odnos je stvar ravnoteže. Ovan želi sve brzo, dok Bik voli ići puno sporije. To može stvoriti problem jer Bik voli da mu se udvara i da ga se polako zavodi, a to su dva pojma koja su u osnovi potpuno strana jednostavnom, drskom Ovnu. Ovo partnerstvo može biti velika prilika za učenje. Bik može pomoći Ovnu da obuzda lude i nepraktične impulse, a Ovan može pomoći Biku da postane spontan i avanturist.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bik je senzualan, strpljiv i nježan. Ovna privlače te kvalitete, vidi Bika kao uporište, potpuno stabilnog i odanog zauvijek. Bik vidi da Ovan uvijek želi više, znajući kada i kako zgrabiti životne prilike. Ovi znakovi su dobra ravnoteža jedno drugom. Ovan može ponekad igrati igre s Bikom, trgnuti ga iz lijenosti i natjerati na neke brze odluke, a Bik ga obično može uvjeriti da malo uspori. Ovan donosi uzbuđenje, a Bik donosi sigurnost i romantiku. Kada Ovan želi instant zadovoljenje, Bik može pokazati koliko sporiji pokreti mogu biti seksi i senzualni.

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Bikom vlada planet Venera (ljubav). Venera i Mars se dobro slažu, oni predstavljaju dvije strane istog novčića.

Provjerite kako zavesti Bika!

Ovan je znak vatre, a Bik je zemljani znak. Ovan želi preuzeti odgovornost za vlastitu sudbinu, a Bik mora biti siguran u stabilnost. Ponekad Bik može biti posesivan, što nezavisni Ovan neće tolerirati. Ako ga Ovan može uvjeriti da je njihov odnos jak, Bik može biti fleksibilan i tolerantan.

Ovan kardinalni znak, a Bik fiksni. U ovom odnosu, neće biti po Ovnovom ma koliko se trudio, tako da je puno bolja ideja da ni ne pokušava. Bik je fiksni znak i neće popustiti, stoga je Ovnu puno bolje da isproba razne finese i šarm, jer Bik nikada ne gubi u raspravi. Oba znake žele biti lideri u vezi, tako da je kompromis jako, jako bitan.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt ove veze? Strastvena priroda partnerstva. Ovo je izvrstan balans energija. Njihove kontrastne osobnosti i sposobnost da uče jedno od drugog čini odnos zadovoljavajućim.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije