Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Breskve s roštilja s medom i cimetom

Breskve s roštilja s medom i cimetom

Breskve s roštilja s medom i cimetom
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.08.2013.
  • Broj pregleda: 43
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Tople i sočne breskve.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte roštilj i stavite breskve tako da udubljenja gledaju prema dolje. Pecite ih oko 5 minuta.

U međuvremenu rastopite maslac, dodajte med i cimet. Kuhajte oko 1 do 2 minute i održavajte toplim dok breskve ne budu gotove.

Poslažite breskve na tanjure, prelijte ih umakom od meda i cimeta. Možete ih poslužiti uz žlicu šlaga.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti