Pileća prsa s pireom od graška

Pileća prsa s pireom od graška

Pileća prsa s pireom od graška
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna piletina s neobičnim pireom.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta pilećih prsa
  • sol
  • papar
  • 250g smrznutog graška
  • 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Grašak skuhajte prema uputama na pakiranju.

U međuvremenu zagrijte ulje na tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite oko 5 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno smeđu boju.

Kuhani grašak ocijedite i isperite hladnom vodom. Stavite ga u zdjelu. Miksajte ga štapnim mikserom. Dodajte vrhnje za kuhanje, posolite i popaprite. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna i poslužite uz piletinu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti