Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Toskanski bujon od teletine

Toskanski bujon od teletine

Toskanski bujon od teletine
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.585
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Okus Toskane samo na vašem stolu!
Vrijeme pripreme: 5:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Stavite grašak, teletinu, temeljac i 600 ml vode u veliki lonac. Dovedite sve do vrenja na laganoj vatri.

Koristeći žlicu, skinite pjenu koja se stvara na površini.

Kada ste skinuli sve s površine, dodajte ječam i prstohvat soli.

Kuhajte na laganoj vatri kroz slijedećih 25 minuta.

Dodajte mrkvu, repu, poriluk, luk, rajčice i bosiljak u lonac, a zatim sve začinite sa solju i paprom.

Ostavite tako neka se kuha na laganoj vatri kroz slijedeća dva sata, s tim da s vremena na vrijeme s površine skidate pjenu.

Uklonite lonac s vatre i stavite ga sa strane na slijedeća dva sata.

Stavite zatim lonac na srednje jaku vatru i dovedite ga do vrenja.

Dodajte rezance i kuhajte na 12 minuta.

Začinite sa solju i paprom, a zatim uklonite i odbacite bosiljak.

Poslužite odmah.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti