Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha s repom i lukom

Pačja juha s repom i lukom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pačja juha za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 25 g maslaca
  • 1 patka, narezana na komade
  • 1 velika žlica glatkog brašna
  • 2 crvena luka, narezana na četvrtine
  • 8 repa, narezanih na četvrtine
  • sol
  • crni papar

Priprema

Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.

Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.

Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.

Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.

Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.

Poslužite vruće.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti