Pačja juha s repom i lukom
Pačja juha za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 25 g maslaca
- 1 patka, narezana na komade
- 1 velika žlica glatkog brašna
- 2 crvena luka, narezana na četvrtine
- 8 repa, narezanih na četvrtine
- sol
- crni papar
Priprema
Rastopite maslac u velikoj tavi i popržite patku dok ne dobije blago smeđu boju.
Dodajte brašno, miješajući cijelo vrijeme.
Dodajte 1.2 litre vode, dovedite do vrenja i držite tako na 3 minute.
Prenesite sadržaj tave u lonac. Dodajte luk i repu te začinite sa solju i paprom.
Poklopite i kuhajte na laganoj vatri kroz 45-50 minuta, sve dok patka ne bude mekana.
Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaJuha od puretine i bundeve1:30h12345
-
Jela od mesaJuha od patke i nara2 h12345
-
Jela od mesaLjuti gulaš od jaretine1:40h12345
-
Jela od mesaToskanski bujon od teletine5:30h12345
-
Jela od mesaGulaš od teletine i špinata55 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti