Pečena tilapija s limunovim sokom
Ukusna i sočna riba.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta tilapije
- 3 žlice brašna
- 1/4 žličice soli
- 1/8 žličice papra
- 1 žlica maslaca
- 3 žlice svježeg soka od limuna
Priprema
U zdjeli pomiješajte brašno, sol i papar. Utrljajte smjesu u ribu. Zagrijte maslac na tavi. Pecite ribu 1 do 2 minute sa svake strane. Prelijte limunovim sokom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija u bijelom vinu30 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
-
Jela od ribeTilapija sa sezamom i senfom35 min12345
-
Jela od ribeTilapija s ljetnim povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345