Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Rezanci s tunom i rajčicom

Rezanci s tunom i rajčicom

Rezanci s tunom i rajčicom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 5.963
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ugodan i kvalitetan obrok.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Dodajte češnjak i ljute čili papričice, dinstajte na par sekundi, a zatim dodajte i luk. Dinstajte miješajući na oko pet minuta, taman dok luk ne bude mekan.

Dodajte tunu i masline u tavu i miješajte dok se sve dobro ne promiješa. Dodajte rajčice i dovedite smjesu do vrenja.

Začinite sa solju, paprom i peršinom, a zatim smanjite vatru i kuhajte na 5 minuta dok se rajčice ne raspadnu.

U međuvremenu kuhajte rezance u lagano posoljenoj kipućoj vodi na 3-4 minute, sve dok rezanci ne omekšaju.

Dobro ocijedite, pomiješajte rezance s umakom i poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti