Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tuna s gospinom travom i majčinom dušicom

Tuna s gospinom travom i majčinom dušicom

Tuna s gospinom travom i majčinom dušicom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 8.160
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Uz malo veći trud možete imati idealan ručak za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

1. Obrišite ribu vlažnom krpom ili papirnatim ubrusom.

2. Začinite ribu s obje strane solju i paprom, zatim stavite u plitku zdjelu i odložite.

3. Izmiješajte gospinu travu, maslinovo ulje, naribanu koricu i sok od limete sa svježim listićima majčine dušice.

4. Sitno nasjeckajte sušene rajčice i dodajte ih u smjesu.

5. Smjesu stavite preko ribe i marinirajte u hladnjaku 2 sata, povremeno je okrećući.

6. Zagrijte tavu ili roštilj. Ocijedite ribu, ostavljajući marinadu. Pecite ribu 3-4 minute sa svake strane da ostane ružičasta boja u sredini. lli pecite još 1-2 minute ako želite da bude bolje pečena.

7. Stavite ostatak marinade u malu tavu i zakuhajte. Prelijte toplu marinadu preko ribe i poslužite s kuhanom rižom i zelenom salatom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti