Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ukiseljene tikvice

Ukiseljene tikvice

Ukiseljene tikvice
  • Objavljeno: Četvrtak, 11.09.2014.
  • Broj pregleda: 487
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusne i bez konzervansa.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Tikvice operite i nasjeckate na kriške, debele oko 0.5 centimetra i stavite u lonac. Dodajte ocat, šećer, crvenu papriku, papar i sol.

Kuhajte na srednje jakoj vatri dok ne proključa.Uklonite s vatre i pažljivo stavite u staklenke. Na vrh stavite malo kopra, poklopite i držite u hladnjaku najmanje 24 sata prije posluživanja. Rok trajanje je, ako se drži u hladnjaku, 7 do 10 dana.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti