Kelj sa češnjakom

Kelj sa češnjakom

Kelj sa češnjakom
  • Objavljeno: Petak, 02.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odličan prilog svakom jelu.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3.5 žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/4 žličice soli
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 300g prokuhanog i nasjeckanog kelja
  • 1 žličica jabučnog octa

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Lim za pečenje stavite u pećnicu da se grije oko 5 minuta.

Pomiješajte prva 4 sastojka i dobro promiješajte. Stavite kelj na vrući lim za pečenje. Pecite oko 7 minuta. Izvadite, dobro promiješajte i vratite u pećnicu da se peče oko 5 minuta. Rubovi kelja trebaju postati hrskavi.

Kelj izvadite i stavite u veliku zdjelu, prelijte octom, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti