Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kelj sa češnjakom

Kelj sa češnjakom

Kelj sa češnjakom
  • Objavljeno: Petak, 02.08.2013.
  • Broj pregleda: 145
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odličan prilog svakom jelu.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Lim za pečenje stavite u pećnicu da se grije oko 5 minuta.

Pomiješajte prva 4 sastojka i dobro promiješajte. Stavite kelj na vrući lim za pečenje. Pecite oko 7 minuta. Izvadite, dobro promiješajte i vratite u pećnicu da se peče oko 5 minuta. Rubovi kelja trebaju postati hrskavi.

Kelj izvadite i stavite u veliku zdjelu, prelijte octom, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti