Pirjani kelj

Pirjani kelj

Pirjani kelj
  • Objavljeno: Petak, 30.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kelj smo navikli jesti kao prilog ali možemo ga pripremiti i kao glavno jelo ili salatu.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 200 kcal / 836,80 kJ

Sastojci

  • 3 žlice maslinovog ulja 
  • 1 glavica nasjeckanog luka 
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 šalica krušnih mrvica
  • 3 svežnja kelja

Priprema

Na zagrijanom ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.

Dodajte krušne mrvice i miješajte dok ne potamne, te dodajte kelj.

Kuhajte dok kelj ne uvene i poslužite ga uz rižu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti