Ovih 8 tipova žena muškarci nikada ne žele oženiti!

Ovih 8 tipova žena muškarci nikada ne žele oženiti!

Ovih 8 tipova žena muškarci nikada ne žele oženiti!
  • Objavljeno: Nedjelja, 10.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Provjerite jeste li jedna od žena koje muškarci izbjegavaju!

Šefica

Ova žena si ne može pomoći. Njoj je šefovanje zapisano u DNK. U početku će mu se to činiti slatkim. Kada se počne osjećati kao dječak u školi kojem učiteljica govori što mora učiniti, brzo će pobjeći.

Igračica

Ova žena misli kako će joj igrice pomoći uloviti muškarca. Iako bi muškarac u početku mogao biti zainteresiran, stvari nisu tako jednostavne. Čim odluči da ga ova žena zanima, željet će iskrenost. Ako ne prestane igrati igrice i stalno smišljati nove taktike, brzo će shvatiti da ima posla sa ženom koja ga odbija.

Spasiteljica

Ova žena svugdje vreba. Ona je vrsta žene koju svaki muškarac želi izbjeći pod svaku cijenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi ga promijeniti i spasiti od samoga sebe. Prvo je to njegov stil a onda i njegov glazbeni ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bijednih odabira jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično bježi glavom bez obzira.

Provjerite što žene žele od muškaraca!

Ljubomorna

Ova žena je cijelo vrijeme na rubu jer je vrlo nepovjerljiva. Mnogo puta je bila povrijeđena i sada joj sve izgleda sumnjivo. Kada ju prvi put susreće, muškarac ju želi uvjeriti kako nije nimalo sličan onom tipu iz prošlosti. Njoj su nepovjerenje i neutemeljene optužbe svakodnevica. On neće imati izbora i morat će pobjeći jer ne želi ispaštati zbog svih tipova koji su je ikada povrijedili.

Daviteljica

U početku je polaskan što je centar njenog svemira ali vrlo brzo osjeća da ga tolika količina pažnje guši. Ona nema interesa ni hobija a prijateljice nije vidjela od kada ga je upoznala. Cijeli njen život je podređen njemu. A on jedva čeka da joj pobjegne!

Curica

Ova žena je zapravo u potrazi za ocem, a ne za dečkom ili mužem. U početku mu se može svidjeti što traži njegovo odobravanje i odgovore na sva svoja pitanja. Uskoro shvaća kako želi pravu ženu, a ne tinejdžerku koja treba tatu.

Otkrivamo 4 tajne neodoljive privlačnosti i seksipila!

Nesigurna

Ova žena cijelo vrijeme ima majku na liniji i ne donosi odluke bez konzultacija s njom. U početku je njena bliska veza s majkom simpatična ali, uskoro postaje očito koliko je to nezdravo. Nijedan muškarac ne želi dozvolu njene majke za svaku stvar u životu.

Tračerica

Ova žena je poput žutog tiska. Voli se ogovarati i razgovarati o drugim ljudima. U početku će se činiti zabavna sa svojim anegdotama ali na kraju će se početi pitati što njemu govori iza leđa.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije