Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni krmpir s limunom i češnjakom

Zapečeni krmpir s limunom i češnjakom

Zapečeni krmpir s limunom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.08.2016.
  • Broj pregleda: 182
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Krumpir je jako dobar izvor kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte sve sastojke za marinadu i dobro promiješajte. Krumpir ogulite i nasjeckajte na komade srednje veličine.

Stavite krumpir u vatrostalnu posudu, prelijte marinadom i pecite oko 10 minuta. Izvadite, dodajte temeljac i nastavite peći dok krumpir ne omekša, oko 20 minuta.

Ovaj sočan i mirisan krumpir poslužite uz ražnjiće od ananasa i piletine!

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti