Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom

Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom

Tortilja s krumpirom i dimljenom paprikom
  • Objavljeno: Petak, 02.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isprobajte ovo ukusno jelo s mladim krumpirom i začinskim biljem.
Vrijeme pripreme: 1:15h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 171 kcal / 715,46 kJ

Sastojci

  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 250g mladog krumpira, oguljenog i narezanog na deblje kriške
  • 1 manja glavica nasjeckanog luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • ½ žličice dimljene paprike
  • ½ žličice origana ili 3 žlice nasjeckanog peršina
  • 6 velikih jaja

Priprema

Zagrijte ulje u dubokoj tavi i 10 minuta pržite krumpir, luk i češnjak. Dodajte papriku i pržite još 1 minutu.

Izmiješajte začinsko bilje s jajima i ulijte u tavu. Promiješajte nekoliko puta, a zatim ostavite da se peče na laganoj vatri 10 minuta.

Pažljivo preokrenite tortilju i vratite na vatru 1 do 2 minute, kako bi se ispekla i s druge strane. Ukrasite peršinom i poslužite toplo ili hladno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti