Fermentirani češnjak

Jednostavan za pripremu, a ljekovit!
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 cijelih češnjaka
- jabučni ocat
Priprema
Češnjak očistite i nemojte ga sjeckati. Stavite ga u staklenku i prelijte jabučnim octom. Zatvorite staklenku i pustite da stoji na sobnoj temperaturi najmanje 2 do 3 tjedna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
Vector usisavač12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene rajčice s češnjakom i feta sirom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s rajčicom i feta sirom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMuffini od sira i češnjaka45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki sa češnjakom i bosiljkom30 min12345
Popularni recepti
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Jela od mesaPileći curry s jogurtom50 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
DesertiKolač od čokolade s malinama1:15h12345
-
Jela od mesaSloženac od njoka, sira i špinata50 min12345
-
DesertiKolač od sira i maslaca od kikirikija45 min12345