Losos s ružmarinom i limunom
 
    Tjedno biste trebali jesti barem 2 porcije ribe.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 20 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g fileta lososa
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1/3 šalice suhog bijelog vina
- 1/8 šalice soka od limuna
- 1 žlica meda
- 1/2 žlice nasjeckanog ružmarina
- sol
- papar
Priprema
Losos posolite, popaprite i polijte uljem. Zagrijte tavu i pecite losos oko 4 minute sa svake strane. Uklonite losos s tave i pustite da stoji sa strane.
U istu tavu dodajte vino, sok od limuna, med i ružmarin. Kuhajte oko 2 minute i dodajte losos tako da koža bude prema gore. Uklonite s vatre, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta prije posluživanja.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
- 
                Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
- 
                Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
- 
                Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
- 
                Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    