Losos sa đumbirom, narančom i peršinom

Losos sa đumbirom, narančom i peršinom

Losos sa đumbirom, narančom i peršinom
  • Objavljeno: Srijeda, 31.08.2016.
  • Broj pregleda: 547
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Losos smanjuje rizik od nastanka bolesti kardiovaskularnog sustava.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta lososa
  • 1 žličica naribanog đumbira
  • 1/2 žličice nasjeckanog peršina
  • naribana korica i sok od 1 naranče

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte sok od naranče, đumbir i peršin. Prelijte preko lososa i pustite da stoji oko 20 minuta. Losos stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

Uživajte u jednostavnim i ukusnim receptima s lososom!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti