Poliklinika Moderna dijagnostika

Poliklinika Moderna dijagnostika

Adresa: Palinovečka 45

Grad/mjesto: Zagreb , Vrbani

Radno vrijeme: pon - pet 8.30 - 18.30, sub po dogovoru

Kontakt osoba: Tomislav Budinšćak

Telefon: 01 48 39 270

Fax: 01 48 39 033

E-mail: info@moderna-dijagnostika.hr

Web: http://www.moderna-dijagnostika.hr

Lokacija
O nama

Poliklinika "Moderna dijagnostika" započela je radom 1996. godine kao privatna ordinacija za medicinsku citologiju, a od 2004. godine kao ustanova specijalizirana za DNK analizu.

Glavna područja rada poliklinike su dijagnostički DNK testovi i testovi DNK profila. Naš je cilj u svakom području primijeniti najpouzdanije testove koji su dostupni u svijetu. Da bismo to ostvarili surađujemo s međunarodno priznatim i certificiranim svjetskim biotehnološkim kompanijama i DNK laboratorijima.
Od 2004. godine primjenjujemo prvi registrirani dijagnostički HPV DNK PCR test u svijetu (Roshe Amplicor HPV Test).

Od 2005. godine primjenjujemo sveobuhvatni HPV DNK PCR test na 49 tipova genitalnog HPV uz genotipizaciju (određivanje točnog tipa) za 14 tipova iz skupine visokog rizika te HPV 6 i 11 iz skupine niskog rizika.

DNK PCR testove primjenjujemo i u otkrivanju drugih spolno prenosivih infekcija jer su značajno pouzdaniji od drugih vrsta testova. Zahvaljujući tome muškarcima smo omogućili bezbolno i pouzdano testiranje iz urina.

Iz samo jednog uzorka možemo utvrditi prisustvo 8 različitih spolno prenosivih mikroorganizama.

Od 2008. godine smo zastupnici međunarodne tvrtke specijalizirane za testove DNK profila koji se primjenjuju za utvrđivanje očinstva i drugih vrsta krvnog srodstva, određivanje genskog podrijetla pa i za izradu umjetničkih slika - portreta vaše vlastite DNK.

2010. godine zastupnici smo međunarodno priznate tvrtke specijalizirane za gensku i alergo dijagnostiku. Genska dijagnostika obuhvaća preventivne testove iz područja ginekologije, andrologije, farmakologije, kardiologije i nutriogenetike. Od alergo dijagnostike nudimo ALERGO-DETEKTOR testove i trenutno smo jedini zastupnici u Republici Hrvatskoj.

Usluge
Alergo detektor DNK PCR analiza spolno prenosivih bolesti (za žene i muškarce) Utvrđivanje očinstva i krvnog srodstva Gensko podrijetlo DNK umjetnost Testovi genskog rizika (rizik za duboku vensku trombozu, rizik za bolesti srca i krvnih žila, rizik za rak dojke i jajnika, nasljedna hemokromatoza, muška neplodnost)
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Joナ。 iz kategorije

Sponzorski ト考anci