Bilić Vision Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu

Bilić Vision Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu

Adresa: Ksaverska cesta 45

Radno vrijeme: Radnim danom od 8.00 - 20.00 i prema dogovoru

Telefon: 01 46 78 444

Fax: 01 46 78 555

E-mail: info@bilicvision.hr

Web: http://www.bilicvision.hr

Lokacija
O nama

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu uspješno djeluje već 15 godina u Zagrebu, Ksaverska cesta 45, pod vodstvom dr. sc. Nadežde Bilić dr. med, specijalista za očne bolesti.

Dr. sc. Nadežda Bilić je oftalmolog s 30-godišnjim iskustvom u oftalmologiji, a 20 je godina radila kao oftalmolog u KB Sestara milosrdnica. Stručna je znanja stjecala u eminentnim klinikama SAD-a, Njemačke, Španjolske, Australije, Rusije itd., s kojima i danas održava stručnu suradnju. Tjednik Globus 2006. godine svrstao je dr. sc. Nadeždu Bilić među top 100 liječnika Hrvatske, među kojima je bilo svrstano samo 5 oftalmologa.Usko područje interesa  su bolesti rožnice ,leće, te lasersko skidanje dioptrije u čemu je dr. Bilić jedna od prvih koji su započeli tom metodom u Hrvatskoj.  

Dr. Dražen Grgić, specijalist oftalmolog, je specijalizirani stručnjak za stražnji segment oka s dugogodišnjim kliničkim iskustvom u liječenju dijabetičkih bolesnika i bolesnika s cirkulacijskim bolestima mrežnice, te u liječenju makularne degeneracije. Vrstan je u radu s laserima, dijagnostici i terapiji cjelokupnog stražnjeg segmenta oka (fluoresceinska angiografija, OCT, intravitrealna primjena lijekova itd).

Operacije vitrektomije - mikrokirurške operacije kojima je moguće liječiti mnogobrojne bolesti staklastog tijela (vitreusa), žilnice i mrežnice (retine) - obavlja Prof. dr. sc. Jakov Šikić, dugogodišnji predstojnik Klinike za očne bolesti KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta u Zagrebu, vrhunski i vodeći vitreoretinalni kirurg u Hrvatskoj i regiji. Profesor Šikić je začetnik i utemeljitelj vitreoretinalne kirurgije u Hrvatskoj, a posebno područje njegova rada su bolesti stražnjeg očnog segmenta (staklovina i mrežnica). Vitreoretinalnu kirurgiju u Poliklinici obavlja i dr. sc. Borna Šarić, priznati stručnjak iz tog područja.

Čak 20.000 zadovoljnih pacijenata - od kojih je preko 80% došlo putem preporuke - najbolje govore o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Djelatnici Poliklinike Bilić Vision visoko su obrazovani za posao koji obavljaju, ljubazni i u bilo koje doba stoje Vam na raspolaganju. Svi pored hrvatskoga, govore engleski ili njemački jezik.

Poliklinika je smještena u prizemlju, bez prilaznih stepenica što je važno za starije slabije pokretne osobe.

Usluge

Pružamo oftalmološke usluge koristeći najmoderniju opremu i vrhunsku tehnologiju.

Osim preciznih i stručnih pregleda za naočale i kontaktne leće te dijagnostike i liječenja očnih bolesti,  iz ponude izdvajamo:

 • Mogućnost skidanja dioptrije najmodernijim WaveLight, Allegretto Eye-Q laserom LASIK i PRK metodom, kojom je do sada širom svijeta operirano preko 35.000.000 ljudi. LASIK metoda omogućuje skidanje dioptrije za kratkovidnost do -10,0 dioptrija, za dalekovidnost do +5,0 dioptrije, te do 4,0  dioptrije astigmatizma.
 • Operacijski liječimo sivu mrenu metodom fakoemulzifikacije, laserski operiramo glaukom, radimo i operacije strabizma, obavljamo operacije rožnice i spojnice, kozmetske operacije vjeđa, primjenjujemo Botox i dermofilere (injekcije hijaluronske kiseline za popunjavanje bora i dr.)
 • ARGON laserom liječimo dijabetičku retinopatiju, degenerativne bolesti oka, cirkulacijske bolesti oka i sl,
 • YAG laserom uspješno liječimo sekundarnu kataraktu, glaukom i druge bolesti oka. Digitalna fundus kamera tvrtke Zeiss za snimanje cirkulacije mrežnice - FAG, najmoderniji je aparat takve vrste u Europi.
 • Obavljamo prijeoperacijske preglede i mjerenja za operacije sive mrene ili laserskog skidanja dioptrije

Sivu mrenu operiramo na bazi dnevne ambulantne kirurgije, bez čekanja i ležanja. Pretrage nisu potrebne, jer se zahvat radi u lokalnoj anesteziji, samo uz primjenu kapljica anestetika, a sam zahvat se izvodi najmodernijim ultrazvučnim aparatom. Postoperativni oporavak je brz, a pacijent se vraća na radno mjesto za 2-3 dana.

Posjedujemo aparat OCT (optička koherentna tomografija) koji omogućuje slojevno snimanje mrežnice i vidnog živca (poput CT mozga) te može u najranijem stadiju otkriti različite bolesti (glaukom, edem žute pjege i dijabetičke retinopatije, te druga stanja i bolesti mrežnice...).

U stanju smo pružiti sve usluge koje može obaviti i bolnica, ali naravno bez čekanja, na ambulantnoj osnovi, uz korištenje najmodernije aparature i uz brigu vrhunskih liječnika-specijalista.

U Poliklinici obavljamo i sljedeće usluge:

 • kompjuterski i subjektivni pregled vida
 • preglede za naočale i kontaktne leće
 • mjerenje očnog tlaka
 • liječenje očnih bolesti
 • ultrazvučne preglede oka
 • snimanje vidnog polja po Goldmannu
 • snimanje kompjuteriziranog vidnog polja
 • snimanje krvnih žila mrežnice (FAG)
 • snimanje mrežnice i vidnog živca (OCT)
 • laserska liječenja (YAG i ARGON laser)
 • pahimetrija
 • Pentacam snimanje mape rožnice i prednje sobice
 • intravitrealne injekcije itd.

Sve usluge možete platiti gotovinom ili kreditnim karticama na rate.

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci