Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bilić Vision Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu

Bilić Vision Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu

Adresa: Ksaverska cesta 45

Radno vrijeme: Radnim danom od 8.00 - 20.00 i prema dogovoru

Telefon: 01 46 78 444

Fax: 01 46 78 555

E-mail: info@bilicvision.hr

Web: http://www.bilicvision.hr

Lokacija
Ksaverska cesta 45, Bilić Vision Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu
O nama

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu uspješno djeluje već 15 godina u Zagrebu, Ksaverska cesta 45, pod vodstvom dr. sc. Nadežde Bilić dr. med, specijalista za očne bolesti.

Dr. sc. Nadežda Bilić je oftalmolog s 30-godišnjim iskustvom u oftalmologiji, a 20 je godina radila kao oftalmolog u KB Sestara milosrdnica. Stručna je znanja stjecala u eminentnim klinikama SAD-a, Njemačke, Španjolske, Australije, Rusije itd., s kojima i danas održava stručnu suradnju. Tjednik Globus 2006. godine svrstao je dr. sc. Nadeždu Bilić među top 100 liječnika Hrvatske, među kojima je bilo svrstano samo 5 oftalmologa.Usko područje interesa  su bolesti rožnice ,leće, te lasersko skidanje dioptrije u čemu je dr. Bilić jedna od prvih koji su započeli tom metodom u Hrvatskoj.  

Dr. Dražen Grgić, specijalist oftalmolog, je specijalizirani stručnjak za stražnji segment oka s dugogodišnjim kliničkim iskustvom u liječenju dijabetičkih bolesnika i bolesnika s cirkulacijskim bolestima mrežnice, te u liječenju makularne degeneracije. Vrstan je u radu s laserima, dijagnostici i terapiji cjelokupnog stražnjeg segmenta oka (fluoresceinska angiografija, OCT, intravitrealna primjena lijekova itd).

Operacije vitrektomije - mikrokirurške operacije kojima je moguće liječiti mnogobrojne bolesti staklastog tijela (vitreusa), žilnice i mrežnice (retine) - obavlja Prof. dr. sc. Jakov Šikić, dugogodišnji predstojnik Klinike za očne bolesti KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta u Zagrebu, vrhunski i vodeći vitreoretinalni kirurg u Hrvatskoj i regiji. Profesor Šikić je začetnik i utemeljitelj vitreoretinalne kirurgije u Hrvatskoj, a posebno područje njegova rada su bolesti stražnjeg očnog segmenta (staklovina i mrežnica). Vitreoretinalnu kirurgiju u Poliklinici obavlja i dr. sc. Borna Šarić, priznati stručnjak iz tog područja.

Čak 20.000 zadovoljnih pacijenata - od kojih je preko 80% došlo putem preporuke - najbolje govore o profesionalnom radu i ugledu koji među pacijentima uživa naša Ustanova.

Djelatnici Poliklinike Bilić Vision visoko su obrazovani za posao koji obavljaju, ljubazni i u bilo koje doba stoje Vam na raspolaganju. Svi pored hrvatskoga, govore engleski ili njemački jezik.

Poliklinika je smještena u prizemlju, bez prilaznih stepenica što je važno za starije slabije pokretne osobe.

Usluge

Pružamo oftalmološke usluge koristeći najmoderniju opremu i vrhunsku tehnologiju.

Osim preciznih i stručnih pregleda za naočale i kontaktne leće te dijagnostike i liječenja očnih bolesti,  iz ponude izdvajamo:

 • Mogućnost skidanja dioptrije najmodernijim WaveLight, Allegretto Eye-Q laserom LASIK i PRK metodom, kojom je do sada širom svijeta operirano preko 35.000.000 ljudi. LASIK metoda omogućuje skidanje dioptrije za kratkovidnost do -10,0 dioptrija, za dalekovidnost do +5,0 dioptrije, te do 4,0  dioptrije astigmatizma.
 • Operacijski liječimo sivu mrenu metodom fakoemulzifikacije, laserski operiramo glaukom, radimo i operacije strabizma, obavljamo operacije rožnice i spojnice, kozmetske operacije vjeđa, primjenjujemo Botox i dermofilere (injekcije hijaluronske kiseline za popunjavanje bora i dr.)
 • ARGON laserom liječimo dijabetičku retinopatiju, degenerativne bolesti oka, cirkulacijske bolesti oka i sl,
 • YAG laserom uspješno liječimo sekundarnu kataraktu, glaukom i druge bolesti oka. Digitalna fundus kamera tvrtke Zeiss za snimanje cirkulacije mrežnice - FAG, najmoderniji je aparat takve vrste u Europi.
 • Obavljamo prijeoperacijske preglede i mjerenja za operacije sive mrene ili laserskog skidanja dioptrije

Sivu mrenu operiramo na bazi dnevne ambulantne kirurgije, bez čekanja i ležanja. Pretrage nisu potrebne, jer se zahvat radi u lokalnoj anesteziji, samo uz primjenu kapljica anestetika, a sam zahvat se izvodi najmodernijim ultrazvučnim aparatom. Postoperativni oporavak je brz, a pacijent se vraća na radno mjesto za 2-3 dana.

Posjedujemo aparat OCT (optička koherentna tomografija) koji omogućuje slojevno snimanje mrežnice i vidnog živca (poput CT mozga) te može u najranijem stadiju otkriti različite bolesti (glaukom, edem žute pjege i dijabetičke retinopatije, te druga stanja i bolesti mrežnice...).

U stanju smo pružiti sve usluge koje može obaviti i bolnica, ali naravno bez čekanja, na ambulantnoj osnovi, uz korištenje najmodernije aparature i uz brigu vrhunskih liječnika-specijalista.

U Poliklinici obavljamo i sljedeće usluge:

 • kompjuterski i subjektivni pregled vida
 • preglede za naočale i kontaktne leće
 • mjerenje očnog tlaka
 • liječenje očnih bolesti
 • ultrazvučne preglede oka
 • snimanje vidnog polja po Goldmannu
 • snimanje kompjuteriziranog vidnog polja
 • snimanje krvnih žila mrežnice (FAG)
 • snimanje mrežnice i vidnog živca (OCT)
 • laserska liječenja (YAG i ARGON laser)
 • pahimetrija
 • Pentacam snimanje mape rožnice i prednje sobice
 • intravitrealne injekcije itd.

Sve usluge možete platiti gotovinom ili kreditnim karticama na rate.

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci