Dijeta japanskih žena

Dijeta japanskih žena

Dijeta japanskih žena
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Broj pregleda: 17.095
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Zašto su japanske žene mršave i tako pune mladosti? Ova dijeta sadrži tajnu japanske prehrane. Dijeta japanskih žena sadrži puno zdrave hrane kao što je riba, povrće i riža, a i dalje ima manje kalorija od američkih dijeta. Japanci jedu svježu hranu i manje porcije. Dijeta ima malo zasićenih masti jer Japanci jedu puno manje crvenog mesa i mliječnih proizvoda kao što je sir.

Važni principi ove dijete su: jedite dok niste 80% siti, poslužujte male porcije na lijepim tanjurima, hodajte kad god možete i jedite hranu polako i uživajte u okusima.

Dijeta se fokusira na cjelovitu hranu i tradicionalne japanske obroke kao što je riža, riba, soja, voće i povrće. Izaberite različite stilove kuhanja i miješajte japanske sastojke da bi vam hrana bila zanimljiva. Ovo nije stroga dijeta, nego više jedna lekcija kako zdravo jesti kod kuće.

Nema očekivanja za gubitak kilograma jer je ovo plan prehrane, a ne dijeta.

Japanske žene vježbaju svaki dan. One hodaju ili voze bicikl gdje god da idu. Možete sudjelovati u sportovima kao što je tenis i bejzbol. Dijeta preporuča da hodate 10 000 koraka dnevno, iako ne trebate prijeći tu udaljenost u komadu. Super je ako hodate kada god imate priliku.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.