Dijeta srednjoškolskog okupljanja

Dijeta srednjoškolskog okupljanja

Dijeta srednjoškolskog okupljanja
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Želite izgledati što bolje na godišnjici mature? Dijeta srednjoškolskog okupljanja vam obećava da ćete izgledati mršavije, zdravije i mlađe u 30 dana. Baš na vrijeme za okupljanje ili neki dugi specijalni događaj.

Glavna tajna za sjajnu kožu koja izgleda mlađe je zdrava, neprerađena hrana. Takva dijeta je bolja od botoxa, kaže dermatolog David Colbert.

Primijetio je da njegovi klijenti koji prekrasno izgledaju (uključujući glumice Michelle Williams i Rachel Weisz) jedu cijelu, zdravu hranu iz svojih vrtova, i tako je počeo istraživati kako bi zdrava prehrana mogla pomoći u gubljenju kilograma i vratiti mladost.

Prerađena hrana, zašećereni napitci i ostale forme šećera su razlog zašto su ljudi debeli. Autor vjeruje da isto kao i sunce, šećer uzrokuje starenje kože i tijela. U planu prehrane, ova hrana mijenja se sa prirodnom, nutritivno bogatom i organskom hranom s vaše lokalne tržnice.

Eliminiranje većine prerađene hrane (uključujući zašećerenu hranu i pića) je najvažnije za vaš izgled, težinu i zdravlje.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop