Čokoladni kolač
Osvježavajuća torta uz malo šlaga.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Biskvit
Priprema
Pećnicu zagrijte na 180°C.
Dobro izmiješajte žumanjke, šećer, otopljenu čokoladu, omekšali maslac i brašno sa praškom za pecivo.
Bjelanjke istucite u čvrsti snijeg. Dodajte jednu po jednu žlicu bjelanjaka u žutanjke.
Pecite tortu oko 30 min.
Pečeni biskvit prelijte s malo mlijeka da omekša.
Čokoladu i slatko vrhnje kuhajte dok se čokolada ne otopi. Kremu prelijte po ohlađenom biskvitu. Ohlađenu tortu poslužite sa šlagom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
-
DesertiČokoladna mousse torta s trešnjama3 h12345
-
DesertiTorta od čokolade i naranče1:30h12345
-
DesertiCheesecake sa čokoladom i kavom2:30h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti