Kroasani sa čokoladom i lješnjacima

Kroasani sa čokoladom i lješnjacima

Kroasani sa čokoladom i lješnjacima
  • Objavljeno: Srijeda, 07.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršeni za doručak!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 lista lisnatog tijesta
  • 2/3 šalice sitno sjeckanih lješnjaka
  • 50g sitno naribane tamne čokolade (70% kakao)
  • 30g rastopljenog maslaca

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C i lagano namastite lim za pečenje.

Tijesto razvaljajte i izrežite na veće trokute.  Svaki trokut ravnomjerno pospite sjeckanim lješnjacima i naribanom čokoladom. Svaki kroasan premažite rastopljenim maslacem.
Kroasane pecite 10 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti