Palačinke bez glutena

Palačinke bez glutena

Palačinke bez glutena
  • Objavljeno: Utorak, 15.06.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Palačinke bez glutena toliko su ukusne da neće primijetiti razliku između ovih i klasičnih, a okus možete obogatiti voćem, namazom ili za potpuno bezglutensku verziju dodajte sirup od sirka.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 75 g brašna od sirka
  • 1 žličica cimeta
  • 1 jaje
  • 2 dl mlijeka
  • 1 žličica repičinog ili bućinog ulja

Priprema

  1. Pomiješajte brašno od sirka i cimet. Lagano dodavajte jaje i mlijeko pa sve dobro izmiješajte.
  2. Zagrijte ulje na tavi, izlijte ga u šalicu i ostavite samo malo ulja.
  3. Smjesu dodajte na vatru i ispecite palačinke.
  4. Gotove palačinke napunite po želji, a možete ih samo preliti sirupom od sirka i poslužiti toplo.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vrijeme je za palačinke!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti