Pereci umočeni u bijelu čokoladu

Oduševite prijatelje ovim slatkim perecima!
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
-
Sastojci
- 200 g bijele čokolade
- vrećica pereca
- 50 g ukrasnih mrvica u boji
Priprema
Rastopiti bijelu čokoladu na način da imate čokoladu u malom lončiću koju neprestano miješate, dok je taj lončić na drugom većem lončiću u kojem vrije voda.
Umočite perece do pola u bijelu čokoladu, ali tako da čokolada u potpunosti pokrije polovicu pereca. Zatim, dok je još vruća čokolada, zarolajte perece u ukrasne mrvice u boji, naravno ako to želite, te ih odložite na voštani papir.
Nastavite postupak sve dok se sva bijela čokolada ne potroši. Stavite ih u hladnjak na 15 minuta da otvrdne čokolada.
Napomena: Najbolje ih je čuvati u plastičnim posudama koje se mogu hermetički zatvoriti.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
DesertiBrownies s višnjama50 min12345
-
DesertiKolač od čokolade s malinama1:15h12345
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
DesertiBajadera15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345