Bijeli umak s njokima

Ukusno jelo za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 200g vrhnja za kuhanje
- 2 šalice nasjeckanog pilećeg filea
- 1 nasjeckana glavica luka
- 500g njoka
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i pirjajte dok ne omekša. Dodajte nasjeckani pileći file i pirjajte oko 15 minuta, povremeno miješajući. U međuvremenu skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. U tavu dodajte vrhnje za kuhanje i pirjajte dok ne proključa. Posolite i popaprite te poslužite s njokima.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaSloženac od njoka, sira i špinata50 min12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345