Indijski pileći ražnjići
 
    Bogato začinjeni, sočni i mekani.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 35 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1kg pilećih prsa
- 1 šalica jogurta
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 1 žličica soka od limuna
- 2 žličice nasjeckanog bosiljka
- 1 žličica naribanog đumbira
- 1 žličica soli
- 1/2 žličice kurkume
- 1/2 žličice crvene paprike
- 1/2 žličice kumina
- 1/4 žličice papra
Priprema
Nasjeckajte piletinu na kockice. U zdjelici pomiješajte sve začine i njima prekrijte piletinu. Pustite da stoji u hladnjaku 4 do 6 sati.
Zagrijte roštilj. Na štapiće za ražnjiće poslažite piletinu. Pecite oko 30 minuta, povremeno okrećući na drugu stranu.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
- 
                Jela od mesaRažnjići od piletine, ananasa i paprike35 min12345
- 
                Jela od mesaPiletina s umakom od kikirikija30 min12345
- 
                Jela od mesaPileći ražnjići premazani medom i pivom25 min12345
- 
                Jela od mesaRažnjići od piletine i avokada30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    