Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

Ražnjići od piletine, ananasa i paprike
  • Objavljeno: Srijeda, 29.06.2016.
  • Broj pregleda: 400
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 nasjeckana fileta pilećih prsa
  • 1/2 šalice pilećeg temeljca
  • 3 žlice soka od naranče
  • 1 šalica soja umaka
  • 1/2 žličice naribanog đumbira
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 8 štapića za ražnjiće
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 nasjeckana crvena paprika babura
  • 1/2 nasjeckanog ananasa
  • 1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema

U zdjeli pomiješajte pileći temeljac, sok od naranče, soja umak, đumbir i češnjak. Prsa prelijte smjesom i pustite da stoje u hladnjaku 2 do 4 sata.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite luk, papriku, piletinu i ananas. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Pospite peršinom prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti