Piletina s rajčicom

Piletina s rajčicom

Piletina s rajčicom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Naša nova omiljena priprema piletine!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 450 g pilećih prsa bez kože
  • 1 žlica origana
  • 2 žličice češnjaka u prahu
  • sol
  • papar
  • 3 šalice nasjeckane rajčice
  • 1/2 nasjeckanog luka
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1/4 šalice svježeg bosiljka

Priprema

U velikoj tavi na srednje jakoj vatri zagrijte 1 žlicu ulja.

Začinite piletinu origanom, češnjakom u prahu, solju i paprom. Pecite piletinu oko 8 minuta sa svake strane.

U velikoj zdjeli, umiješajte rajčicu, maslinovo ulje, luk, češnjak i bosiljak. Začinite solju i paprom, i dobro promiješajte. Stavite preko tople piletine i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti