Piletina s rajčicom
Naša nova omiljena priprema piletine!
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 450 g pilećih prsa bez kože
- 1 žlica origana
- 2 žličice češnjaka u prahu
- sol
- papar
- 3 šalice nasjeckane rajčice
- 1/2 nasjeckanog luka
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/4 šalice svježeg bosiljka
Priprema
U velikoj tavi na srednje jakoj vatri zagrijte 1 žlicu ulja.
Začinite piletinu origanom, češnjakom u prahu, solju i paprom. Pecite piletinu oko 8 minuta sa svake strane.
U velikoj zdjeli, umiješajte rajčicu, maslinovo ulje, luk, češnjak i bosiljak. Začinite solju i paprom, i dobro promiješajte. Stavite preko tople piletine i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina sa šarenim povrćem45 min12345
-
Jela od mesaOsvježavajuća piletina s rajčicama20 min12345
-
Jela od mesaZapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s maslinama20 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti