Svinjetina na drugačiji način

Svinjetina na drugačiji način

Svinjetina na drugačiji način
  • Objavljeno: Srijeda, 14.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uz ovu slasnu svinjsku pisanicu poslužite pečene krumpire ili povrće.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1kg svinjske pisanice
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice mljevenog crnog papra
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 1/2 luka, tanko narezanog
  • 1 nasjeckana stabljika celera
  • 2 šalice crnog vina
  • 1 paketić gotove marinade za pečenje

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Stavite svinjetinu u posudu za pečenje, posolite ju, popaprite i začinite češnjakom u prahu. Dodajte luk i celer i zalijte vinom. Pecite u zagrijanoj pećnici 45 minuta. Izvadite meso iz posude za pečenje i stavite na pladanj za posluživanje.

U lonac ulijte sokove od pečenja i gotovu marinadu za pečenje i miješajte na laganoj vatri dok se ne zgusne. Prelijte preko svinjetine i poslužite.

Isprobajte još jednostavnih recepata za sočna i slasna jela od svinjetine!

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti