Pašteta od tune

Domaća pašteta od tune ne zahtjeva puno truda oko pripreme, a odlična je za doručak ili laganiju večeru.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250 g tune
- 125 g sirnog namaza
- žličica senfa
- ½ žličice kapara
- žlica sjeckanog peršina
- režanj češnjaka
- žlica limunovog soka
- sol
- papar
Priprema
- Tunu izvadite iz konzerve i dobro ocijedite ulje.
- Sirni namaz, tunu, kapare i senf izmiješajte i isjeckajte štapnim mikserom.
- Dodajte kapare, protisnuti režanj češnjaka, peršin, limunov sok, sol i papar i sve ponovno izmiješajte štapnim mikserom dok ne dobijete homogenu, mazivu smjesu.
- Poslužite uz tost ili domaći kruh. Ostatak možete spremiti u staklenku i čuvati u frižideru do 3 dana.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeSendvič s bogato začinjenom tunom30 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
-
Jela od ribeTortilje od tune25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345