Sendvič s bogato začinjenom tunom

Sendvič s bogato začinjenom tunom

Sendvič s bogato začinjenom tunom
  • Objavljeno: Petak, 09.08.2019.
  • Broj pregleda: 7.751
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Započnite dan ukusnim i zdravim zalogajem.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/4 tanko narezanog luka
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 3 lista zelene salate
  • 2 žlice octa
  • 2 žlice senfa
  • 1 žličica timijana
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1/4 šalice sitno nasjeckanih maslina
  • 1 tanko narezana rajčica
  • 2 konzerve tune
  • 1 francuski kruh
  • 1 šalica svježeg špinata
  • 2 tvrdo kuhana jaja

Priprema:

  1. U zdjelu s hladnom vodom stavite luk, pustite da odstoji 15 minuta. Osijedite i osušite, stavite na stranu.
  2. Pomiješajte ocat, maslinovo ulje, senf, timijan, sol i papar. Dobro promiješajte, a zatim dodajte tunu i masline.
  3. Kruh prerežite po pola. Na donju polovicu rasporedite listove zelene salate, premažite smjesu s tunom, zatim stavite rajčicu, špinat, jaja i luk.
  4. Prekrijte s drugom polovicom kruha.
  5. Zamotajte u foliju i držite u frižideru 24 sata. Izvadite i narežite na šnite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti