Tartar od tune
 
    Brzo, fino i zdravo.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 10 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g svježe tune
- sok od 1 limuna
- 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- papar
- sol
Priprema
Tunu narežite na sitne komade. Stavite u zdjelu i pustite da stoji sa strane.
U drugu zdjelu pomiješajte sok od limuna, maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte začine u tunu i dobro promiješajte. Kušajte i po potrebi još začinite.
Tunu prekrijte plastičnom folijom i pustite da stoji najmanje 15 minuta prije posluživanja. Nemojte pustiti da predugo stoji jer će tuna zbog limunovog soka izgubiti svoj specifičan okus.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
- 
                Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
- 
                Jela od ribePašteta od tune10 min12345
- 
                Jela od ribeTjestenina s tunom i šampinjonima40 min12345
- 
                Jela od ribeSendvič s bogato začinjenom tunom30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    