Tilapija sa sezamom i senfom

Ukusna i sočna.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta tilapije
- 2 žličice senfa
- 1 žličica sjemenki sezama
- sol
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje i na njega poslažite tilapiju. Posolite ju premažite senfom. Pecite 15 do 20 minuta. Izvadite, pospite sjemenkama sezama, vratite u pećnicu i pecite još 5 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija u bijelom vinu30 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
-
Jela od ribeTilapija s ljetnim povrćem40 min12345
-
Jela od ribePečena tilapija s limunovim sokom20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena