Varivo od tilapije i kukuruza
Ukusno i jednostavno.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 nasjeckane kriške slanine
- 1 žlica kanola ulja
- 1 nasjeckana stabljika celera
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 4 šalice povrtnog temeljca
- 2 nasjeckana krumpira srednje veličine
- 2 šalice kukuruza
- 4 fileta tilapije
- 1 žličica timijana
- 1 šalica vrhnja za kuhanje
- 2 žličice soka od limuna
Priprema
Pržite slaninu oko 4 minute. Izvadite ju i stavite sa strane. Dodajte ulje, celer, sol i papar i kuhajte dok celer ne omekša, oko 2 minute. Dodajte temeljac, krumpir i kukuruz. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 8 minuta. Dodajte tilapiju i timijan, kuhajte oko 4 minute.
Uklonite s vatre, dodajte vrhnje za kuhanje, limunov sok i slaninu. Poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeRiba sa cheddar sirom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTortilje punjene lososom i slaninom30 min12345
-
Jela od ribeTilapija u bijelom vinu30 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti