Zeleni rezanci s lososom

Ukusna tjestenina s lososom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 150 g lososa
- 100 ml maslinovog ulja
- 100 ml bijelog vina
- 300 ml vrhnja za kuhanje
- 1 nasjeckani režanj češnjaka
Priprema
- Češnjak prepržite na vrućem ulju i dodajte losos.
- Zalijte bijelim vinom i miješajte.
- Dodajte soli po želji i vrhnje za kuhanje.
- Zelene rezance skuhajte i dodajte u umak.
- Kuhajte na laganoj vatri desetak minuta uz neprestano miješanje.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
Vector usisavač12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s medom i lećom35 min12345
-
Jela od ribeŠpagete sa srdelama20 min12345
-
Jela od ribeLosos sa sojom i salatom od krastavaca i avokada25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345