Tjestenina s graškom i špinatom

Tjestenina s graškom i špinatom

Tjestenina s graškom i špinatom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.06.2016.
  • Broj pregleda: 491
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavno, ukusno i lako za pripremu.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 350 g tjestenine
  • 1 žlica biljnog ulja
  • 1 nasjeckani luk
  • 200ml povrtnog temeljca
  • 300g graška
  • 150g nasjeckane gorgonzole
  • 250g špinata

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. U međuvremenu, zagrijte ulje u velikoj tavi, dodajte luk i dinstajte 3 minute. Dodajte temeljac. Kuhajte nekoliko minuta i umiješajte grašak i gorgonzolu. Miješajte dok se sir ne rastopi. Umiješajte špinat.

Ocijedite tjesteninu i pomiješajte s umakom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti