Tjestenina s krem sirom

Tjestenina s krem sirom

Tjestenina s krem sirom
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna tjestenina za 2 osobe.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 žlice maslaca
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 6 šalica pilećeg temeljca
  • 2 šalice tjestenine
  • 1 šalica vrhnja za kuhanje
  • 90ml krem sira
  • papar
  • sol

Priprema

U velikom loncu na srednje jakoj vatri rastopite maslac. Dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte temeljac i pustite da proključa, zatim dodajte tjesteninu. Smanjite vatru i kuhajte dok tjestenina ne upije gotovo svu tekućinu, oko 25 minuta.

Dodajte vrhnje za kuhanje, kuhajte na laganoj vatri 3 do 5 minuta. Dodajte parmezan i krem sir. Začinite solju i paprom po želji. Uklonite s vatre i pustite da odstoji 5 do 7 minuta prije serviranja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti