Tjestenina s povrćem i parmezanom

Tjestenina s povrćem i parmezanom

Tjestenina s povrćem i parmezanom
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.03.2016.
  • Broj pregleda: 428
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagan i ukusan obrok.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 450 kcal / 1.882,80 kJ

Sastojci

  • 2 crvene paprike izrezane na komade
  • 2 narezana crvena luka
  • 2 čili papričice izrezane na kockice
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 žličica šećera
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 kg mini rajčica izrezanih na četvrtine
  • 350g tjestenine
  • 2 žlice parmezana

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Paprike, luk i češnjak pospite šećerom, prelijte uljem i začinite solju i paprom. Pecite 15 minuta, dodajte rajčice i pecite još 15 minuta.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju i ocijedite.

Izvadite povrće iz pećnice i umiješajte tjesteninu. Pospite parmezanom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti