Tjestenina s puretinom i feta sirom

Tjestenina s puretinom i feta sirom

Tjestenina s puretinom i feta sirom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.05.2016.
  • Broj pregleda: 1.020
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Puretina je jako dobar izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • sol
  • papar
  • 1/2 šalice feta sira
  • 1 šalica nasjeckane puretine
  • 250ml vrhnja za kuhanje
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk. Puretinu pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju, izvadite iz tave i stavite sa strane.

U istu tavu dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte puretinu i vrhnje za kuhanje. Dobro promiješajte i dodajte feta sir, posolite i popaprite po želji.

Tjestetninu prelijte umakom i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti