Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku
Nakon napornog radnog dana, počastite se ovom ukusnom i egzotičnom večerom.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100g ramen rezanaca (može i tjestenina po želji)
- 100g prepolovljenih mahuna
- 3 žlice hoisin umaka
- sok od 1 limete
- 1 žlica čili umaka
- 1 žlica biljnog ulja
- 250g mljevenog purećeg mesa
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 6 nasjecanih stabljika mladog luka
Priprema
Skuhajte rezance prema uputama i zadnje 2 minute dodajte mahune. Ocijedite i stavite na stranu. U maloj zdjeli pomiješajte hoisin umak, sok limete i čili umak. U woku ili tavi zagrijte ulje i prepržite meso. Dodajte češnjak i pržite još minutu.
Umiješajte mješavinu hoisin umaka i kuhajte dok smjesa ne postane ljepljiva. Umiješajte rezance, mahune i pola mladog luka. Prije posluživanja, pospite rezance s preostalim mladim lukom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s puretinom i feta sirom35 min12345
-
Jela od tjestenineZapečena tjestenina s piletinom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s piletinom i gljivama20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šunkom i pelatima5 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s pancetom i graškom1:25h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti