Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku

Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku
  • Objavljeno: Srijeda, 18.01.2017.
  • Broj pregleda: 575
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Nakon napornog radnog dana, počastite se ovom ukusnom i egzotičnom večerom.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 100g ramen rezanaca (može i tjestenina po želji)
  • 100g prepolovljenih mahuna
  • 3 žlice hoisin umaka
  • sok od 1 limete
  • 1 žlica čili umaka
  • 1 žlica biljnog ulja
  • 250g mljevenog purećeg mesa
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 6 nasjecanih stabljika mladog luka

Priprema

Skuhajte rezance prema uputama i zadnje 2 minute dodajte mahune. Ocijedite i stavite na stranu. U maloj zdjeli pomiješajte hoisin umak, sok limete i čili umak. U woku ili tavi zagrijte ulje i prepržite meso. Dodajte češnjak i pržite još minutu.

Umiješajte mješavinu hoisin umaka i kuhajte dok smjesa ne postane ljepljiva. Umiješajte rezance, mahune i pola mladog luka. Prije posluživanja, pospite rezance s preostalim mladim lukom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti