Tjestenina s piletinom i gljivama

Tjestenina s piletinom i gljivama

Tjestenina s piletinom i gljivama
  • Objavljeno: Četvrtak, 12.10.2017.
  • Broj pregleda: 2.554
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isprobajte ovu kremastu eksploziju okusa!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 505 kcal / 2.112,92 kJ

Sastojci

  • 450 g tjestenine
  • 3 žlice maslaca
  • 225 g gljiva
  • 2 šalice nasjeckane piletine
  • 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • 1/4 šalice parmezana
  • 1/2 žličice soli
  • papar

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Odvodite 1 1/4 šalice vode od tjestenine.

Rastopite maslac, dodajte gljive i dinstajte 3 minute. Umiješajte piletinu, vrhnje i 2 žlice nasjeckanog svježeg peršina. Kuhajte 3 minute.

Dodajte tjesteninu, 3/4 šalice vode, parmezan i sol. Ako je umak pregust, dodajte preostalu vodu.

Posipajte paprom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti