Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom
    Ružmarin je jako dobar izvor folne kiseline, kalcija i željeza.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 35 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 300g tjestenine
 - 3 žlice maslaca
 - 5 nasjeckanih češanja češnjaka
 - 1/4 šalice soka od limuna
 - 1 žličica naribane korice od limuna
 - 2 žlice nasjeckanog ružmarina
 - 1 žličica soli
 - 1/2 žličice papra
 
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu rastopite maslac u tavi. Dodajte češnjak, sol i papar. Kuhajte, neprestano miješajući dok češnjak ne poprimi zlatno smeđu boju.
Dodajte sok od limuna, ružmarin i limunovu koricu. Dobro promiješajte i uklonite s vatre. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s limunom i rukolom35 min12345
 - 
                Jela od tjestenineSalata od tjestenine i avokada10 min12345
 - 
                Jela od tjestenineKremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka35 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom30 min12345
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina od mozzarelle i rajčice35 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345