Kremasta juha od potočarke
Potočarka je jako dobar izvor fosfora, magnezija i kalcija.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslaca
- 1 nasjeckani mladi luk
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 nasjeckani krumpir
- 2 svežnja potočake
- 2 žlice soka od limuna
- sol
- papar
Priprema
U velikom loncu rastopite maslac, dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte temeljac i krumpir, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta.
Uklonite s vatre, dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomoću štapnog miksera smjesu dobro izmiješajte, vratite na vatru, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheJuha od mrkve i đumbira za jačanje imuniteta10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti